Menu

Over ons

Taxi Veenendaal en omstreken nodig? TCN Taxi Service Veenendaal is een hecht familiebedrijf dat garant staat voor comfort en betrouwbaarheid in personenvervoer, en dat bovendien tegen heel aantrekkelijke tarieven.
Of u nu een taxi Veenendaal Schiphol nodig heeft of zakelijk vervoer wenst, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

TCN Taxi Service Veenendaal is een jong en modern familiebedrijf, wij zijn al 15 jaar lang gespecialiseerd in luchthavenvervoer en taxidiensten van en naar de randstad. De plaatsen waar voornamelijk onze vervoersopdrachten vandaan komen zijn Veenendaal Ede en Wageningen.

Onze moderne taxicentrale gevestigd in het centrum van Veenendaal beschikt over een uitgebreid en perfect onderhouden wagenpark. Dagelijks verzorgen onze taxi’s vele ritten van deur tot deur en naar luchthavens en hotels.

Wij zijn in Veenendaal en omgeving voor veel particulieren, bedrijven en instellingen partner in personenvervoer. Zij waarderen onze klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid en dat maakt ons al enkele jaren onderscheidend en ambitieus. Wilt u bijvoorbeeld met de taxi van Veenendaal naar Schiphol of vanuit Wageningen naar Utrecht? Wij zorgen er voor dat u veilig en op tijd aankomt op plaats van bestemming.

Taxi Veenendaal van of naar Schiphol Airport
€ 120,00
Taxi Ede van of naar Schiphol Airport
€ 120,00
Taxi Wageningen van of naar Schiphol Airport
€ 120,00

Zoals u hierboven ziet hanteren we vaste prijzen voor Veenendaal Ede en Wageningen. Bij de rubriek Tarieven staan ook ritprijzen vermeldt naar andere luchthavens en steden.

Reserveer direct online!

Heeft u een vraag of opmerking? U kunt ons bereiken op info@tcntaxiservice.nl of ga naar de contactpagina. Als u een taxi wilt boeken kunt u het formulier bij Reserveren invullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.

Reserveer nu online