Menu

Schiphol Taxi Ede € 120,-

Schiphol Taxi Ede € 120,-

Schiphol Taxi Ede

Schiphol taxi Ede geeft u de zekerheid dat u op tijd op de luchthaven bent. Onze vaste lage prijzen kunnen eenvoudig concurreren met de kosten van het openbaar vervoer en lang parkeren. Schipholtaxi Ede staat garant voor betrouwbaarheid en comfort, wij bieden u een zorgeloze start van uw vakantie of zakenreis voor een betaalbare prijs!

Onze taxi chauffeur gekleed in pak haalt u keurig op en draagt uw bagage. Taxi Ede Schiphol zal u met alle comfort vervoeren en u bij de gewenste vertrekhal afzetten. Indien u wenst is het uiteraard mogelijk dat we u helpen bij de incheckprocedure.

Retour Taxi Schiphol Airport € 240,-

Uw reis relaxed afronden? U gaat comfortabel met de taxi van Schiphol Airport naar Ede door een retourrit bij ons te boeken. Wij houden u vluchtnummer in de gaten bij eventuele vertragingen. Wanneer u weer op Schiphol bent krijgt u per telefoon een oproep van onze chauffeur, hij wacht u op bij de aankomstterminal waar u uitkomt of overlegt met u waar hij u zal treffen. U taxi rit naar Ede is te allen tijde prive en zal nooit gecombineerd worden met andere passagiers.

Extra ophaaladres, bagage en kinderzitje

Het is in overleg mogelijk om uw reisgenoten op meerdere adressen op te laten halen. Voor 1 extra adres binnen 1 gemeente rekenen wij geen extra kosten.

Wij hanteren het standaard bagagegewicht dat voor uw vlucht is toegestaan. U vindt meer informatie daarover op de site van Schiphol. Heeft u overbagage? Meld dit dan tijdig aan ons. Uiteraard staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel en daarom is het dus ook mogelijk om gratis een kinderzitje bij ons te reserveren.

Onze Schiphol taxi is dag en nacht beschikbaar voor de omgeving Ede Wageningen en Veenendaal. U kunt ook gerust informatie opvragen naar tarieven en ritopdrachten vanuit andere plaatsen, wij zullen dan voor u een gunstige prijsberekening maken.

Reserveer direct online!

Heeft u een vraag of opmerking? U kunt ons bereiken op info@tcntaxiservice.nl of ga naar de contactpagina. Als u wilt reserveren kunt u het formulier bij Reservering invullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.

Reserveer nu online