Menu

Taxi Wageningen


TCN Taxi Service Veenendaal is een jong en hecht familiebedrijf gevestigd in het centrum van Veenendaal. Al 14 jaar lang staan wij dag en nacht klaar om u betrouwbaar en comfortabel taxivervoer aan te bieden.

U kunt altijd bij ons een taxi Wageningen Schiphol of taxivervoer Wageningen naar elk gewenste stad reserveren, niets is te ver voor ons! Dankzij onze vakkundige chauffeurs en luxe voertuigen staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardig personenvervoer.

Alle chauffeurs die voor ons rijden hebben de wettelijke vereiste papieren, beheersen meerdere talen en zijn altijd gekleed in pak. Ons werkgebied is Veenendaal maar ook voor Wageningen en Ede verzorgen wij taxi en luchthavenvervoer.

Voor taxivervoer naar luchthavens en taxi Wageningen naar de vier grootste steden van Nederland hebben wij aantrekkelijke prijzen. Deze prijzen gelden alleen als u minimaal 24 uur voor aanvang van de rit reserveert.


Taxi Wageningen van of naar Schiphol Airport
€ 120,-
Taxi Wageningen van of naar Amsterdam
€ 130,-
Taxi Wageningen van of naar Weeze Airport
€ 130,-
Taxi Wageningen van of naar Utrecht
€ 100,-

Heeft u een vraag of opmerking? U kunt ons bereiken op info@tcntaxiservice.nl of ga naar de contactpagina. Als u een taxi wilt boeken kunt u het formulier bij Reserveren invullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.

Reserveer nu online