Menu

Taxi Ede

TCN Taxi Service Veenendaal is een jong en hecht familiebedrijf gevestigd in het centrum van Veenendaal. Al 14 jaar lang staan wij dag en nacht klaar om u betrouwbaar en comfortabel taxivervoer aan te bieden.

U kunt altijd bij ons een taxi Ede Schiphol of taxivervoer Ede naar elk gewenste stad reserveren, niets is te ver voor ons! Dankzij onze vakkundige chauffeurs en luxe voertuigen staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardig personenvervoer.

Alle chauffeurs die voor ons rijden hebben de wettelijke vereiste papieren, beheersen meerdere talen en zijn altiijd gekleed in pak. Ons werkgebied is Veenendaal maar ook voor Ede en Wageningen verzorgen wij taxi en luchthavenvervoer.

Voor taxi ritten naar luchthavens en taxi Ede naar de vier grootste steden van Nederland hebben wij aantrekkelijke prijzen. Deze prijzen gelden alleen als u minimaal 24 uur voor aanvang van de rit reserveert.

Taxi Ede van of naar Schiphol Airport
€ 120,-
Taxi Ede van of naar Amsterdam
€ 130,-
Taxi Ede van of naar Weeze Airport
€ 130,-
Taxi Ede van of naar Utrecht
€ 100,-

Heeft u een vraag of opmerking? U kunt ons bereiken op info@tcntaxiservice.nl of ga naar de contactpagina. Als u een taxi wilt boeken kunt u het formulier bij Reserveren invullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.

Reserveer nu online